Refinanteaza

Dupa ce este sterst
istoricul negativ din biroul de credit.

?

Pot obtine credit sau refinantare daca sunt Biroul de Credit?

Nu poti obtine credit sau refinantare daca esti in Biroul de Credit cu istoric negativ, pentru obtinerea creditelor/refinantarilor nu trebuie sa fiti in Biroul de Credit.

Este esential ca istoricul negativ sau eronat afisat in Biroul de Credit sa fie sters sau corectat pentru a informa corect institutiile de credit.

?

Care este urmatoare procedura pentru refinantare?

Dupa ce va este sters istoricul negativ din Biroul de Credit, veti avea libertate in a va alege dvs. creditorul cu care doriti sa lucrati. Astfel, va castigati libertatea de a decide cine va imprumuta si in ce conditii.

Daca aveti istoric negativ, nu mai aveti libertate in a decide conditiile in care va imprumutati.

?

Pot lua credite sau refinantare in conditii mai bune?

Inainte de a va da credit, bancile sau IFN-urile va verifica in Biroul de Credit. De ce? Vor sa vada ce fel de platitor sunteti, daca platiti la timp, daca aveti intarzieri mici sau mari, daca aveti venituri variabile, daca ati avut experiente anterioare neplacute cu alte banci si altele.

In functie de acest istoric, ei decid daca va dau creditul si in ce conditii. Exista riscul ca, chiar daca luati credit, sa vi-l dea in conditii mult mai rele decat in conditii normale din cauza ca aveti istoric negativ in Biroul de Credit. Astfel, e recomandat ca oricine inainte sa ia credit, sa-si verifice situatia la Biroul de Credit si, daca are istoric negativ, sa-l stearga pentru a se bucura de o pozitie corecta si optima in fata creditorilor.

Nu acceptati sa va multumiti cu conditii mai grele de creditare din cauza istoricului negativ din Biroul de Credit!

?

Ma puteti ajuta sa iau credit ipotecar sau credit de nevoi personale sau o refinantare

Da. Dupa ce efectuam stergerea istoricului negativ din Biroul de Credit, va putem asigura cele mai bune conditii in a va credita sau refinanta. De-a lungul timpului, am selectat cei mai buni brokeri de credit pe care ii putem recomanda in a va oferi conditii favorabile de creditare. Mentionam ca gestionam indeaproape aceasta relatie cu urmatorul creditor, astfel incat sa fie evitata orice situatie care va poate dezavantaja.

Va bucurati astfel de un serviciu complet – va construim conditii favorabile pentru a putea lua credit sau refinantare, iar apoi va ajutam in a gasi solutia optima pentru a efectua aceasta noua creditare de care aveti nevoie.

Completează formularul și vă vom contacta în vederea analizării situației dvs:

Alege judetul

Aboneaza-te pentru noutati

Copyright © Toate drepturile rezervate.
Creat de Web Visionary