Refinanteaza
Refinanteaza

Echipa noastră de consultanți financiari vă informează corect și conform legislației în vigoare

?

Biroul de credit - ce înseamnă instoric negativ?

Inainte de a va da credit, bancile sau IFN-urile va verifica in Biroul de Credit. De ce? Vor sa vada ce fel de platitor sunteti, daca platiti la timp, daca aveti intarzieri mici sau mari, daca aveti venituri variabile, daca ati avut experiente anterioare neplacute cu alte banci si altele. In functie de acest istoric, ei decid daca va dau creditul si in ce conditii. Exista riscul ca, chiar daca luati credit, sa vi-l dea in conditii mult mai rele decat in conditii normale din cauza ca aveti istoric negativ in Biroul de Credit. Daca sunt scrise informatii false sau incorecte, puteti face cerere de revizuire si sa modifici datele. Asa iti cresti sansele considerabil pentru a primi creditari noi/refinantari.

?

Cum mă afectează istoricul negativ?

O situatie des intalnita – creditorii vor sa va distruga imaginea in fata altor creditori pentru a va obliga sa nu mai mergeti la altii. Practic, ei “va leaga” complet si va obliga sa va supuneti conditiilor abuzive pe care le impun, suprimandu-va sansa de a lua o refinantare in conditii mai bune.
Cum reusesc acest lucru? Simplu! Va afiseaza un istoric negativ, incomplet sau abuziv in Biroul de Credit; astfel, ceilalti creditori vor vedea acest lucru si va vor respinge sau, mai grav, va vor acorda totusi credit, dar in conditii mult mai abuzive.

?

Cum îmi pot șterge istoricul negativ din biroul de credit?

Daca ati luat credit in trecut, inseamna ca sunteti pasibil in a aparea in Biroul de Credit. Acolo noi vom face verificari pentru a observa cum este prezentata situatia dvs. in fata altor creditori. Daca acea situatie este gresit prezentata si va prejudiciaza, noi notificam Biroul de Credit, demaram procedurile oficiale pentru a solicita stergerea istoricului negativ din Biroul de Credit si pentru a va creste sansele de a lua din nou credit sau refinantare in conditii favorabile.
Este dreptul tau sa-ti aperi dreptul la viata privata, conform noii legislatii europene a protectiei datelor cu caracter personal – GDPR.

?

Pot lua credit după ce este șters istoricul?

Da. Dupa ce va este sters istoricul negativ din Biroul de Credit, veti avea libertate in a va alege dvs. creditorul cu care doriti sa lucrati. Astfel, va castigati libertatea de a decide cine va imprumuta si in ce conditii. Este esential ca istoricul negativ sau eronat afisat in Biroul de Credit sa fie sters sau corectat pentru a informa corect institutiile de credit.

Te putem ajuta cu stergerea istoricului negativ din biroul de credit

Aboneaza-te pentru noutati

Copyright © Toate drepturile rezervate.
Creat de Web Visionary